Gondoskodás 2000
 
 
 
 
      ÁPOLÁSI
     SZOLGÁLAT
 
 
 
 
Gyakran ismételt kérdések és válaszok hozzátartozók részére
 
Korábbi elégedettségi felméréseink eredményei
 
 
GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) megfelelőség
 
 
 
TÁMOGATÓINK
 
Százhalombatta Önkormányzata
 
 
DunaRent Kft.
 
 
Kisvakond Kertészet
 
 
 
Érd Önkormányzata
Érd város Önkormányzata
 
Varrjunk maszkot
Varrjunk maszkot facebook  csoport
 
Jobbulást! Alapítvány
 
Béres Csepp!
 
Freedom Zenekar

 
 

GONDOSKODÁS 2000 Ápolási Szolgálat

KÜLDETÉSI NYILATKOZATA

 
Magának az eső sem esik, a nap se süt,
Te sem vagy magadért, te is másért vagy itt.”
(Angelus Silesius).

 

A GONDOSKODÁS 2000 Ápolási Szolgálat feladata: működési területén otthoni szakápolás és hospice gondozás, valamint járóbeteg-ellátás mozgásterápiájának, biztosítása a rászoruló lakosság részére és szakmai képzések szervezése.

A GONDOSKODÁS 2000 Ápolási Szolgálat munkatársai orvosi elrendelés alapján a Megyei Egészségbiztosítási Pénztárral kötött szerződés révén térítésmentesen biztosítják a rászoruló betegek otthoni szakápolási és hospice gondozási ellátását, mely lerövidíti vagy kiváltja kórházi tartózkodásukat.

A GONDOSKODÁS 2000 Ápolási Szolgálat munkatársai részt vesznek a megbetegedések gyógykezelésében, a kialakult állapot javításában, a rehabilitációban, az állapotromlás és szövődmények kialakulásának megelőzésében.

A GONDOSKODÁS 2000 Ápolási Szolgálat hospice ellátása során hiszi és vallja, hogy minden gyógyíthatatlan Betegnek joga van az emberhez méltó bánásmódhoz, ápoláshoz, gondozáshoz és környezethez, fájdalmainak csillapításához és az állapotának megfelelő legjobb életminőséghez. Minden Családnak és Hozzátartozónak, aki vállalja szeretteinek otthoni gondozását, joga van ehhez megkapni a megfelelő szakmai segítséget. Munkánkat hospice irányelvek alapján és hospice szellemiségben végezzük.

A GONDOSKODÁS 2000 Ápolási Szolgálat az egészségügyi, szociális és oktatási intézményrendszert kiegészítve, velük, a családtagokkal és önkéntes segítőkkel együttműködve javítja a lakosság ellátását.

 

RÓLUNK ÍRTÁK:

Százhalombattai Hírtükör XX. Évf. 21. szám
Az utolsó pillanat is számít -  A cikk olvasásához kattintson ide